Scholen van de Stichting

Open scholen, met een open Bijbel

De School met de Bijbel heeft twee scholen en twee peuterspeelzalen in Den Haag. Beiden staan zij voor Bijbelgetrouw onderwijs.

Het hart van de scholen is hetzelfde, maar de cultuur op de scholen is verschillend.

De Koningin Beatrixschool en de Tamarschool

De Koningin Beatrixschool is de eerste school van de stichting. In 1883 opgericht in de Schilderswijk als School met de Bijbel. Een school die vandaag de dag een Protestants-Christelijke signatuur heeft en een hele brede populatie aan leerlingen. Er zijn hier ontzettend veel verschillende culturen vertegenwoordigd.

De tweede school is de Tamarschool. In 2009 opgericht in Morgenstond als Evangelische basisschool. Dit is een heel ander deel van Den Haag. De populatie is ook hier heel divers; er zitten veel leerlingen op uit Escamp, maar ook uit hele andere delen van Den Haag en Rijswijk.

U kunt verder lezen voor meer informatie, of naar de website van de scholen gaan. Zowel de Koningin Beatrixschool als de Tamarschool hebben hun eigen website.