Aanmelden

Meld uw kind aan voor de Koningin Beatrixschool, Tamarschool, de Peuterhoek of Tamarinde.

Heeft u interesse om uw kind(eren) aan te melden bij één van onze scholen of peuterspeelzalen?

Loop gerust eens vrijblijvend binnen of bel naar de school van uw keuze voor een afspraak. We kunnen u rondleiden door de school en uw vragen beantwoorden. Als u wilt, kunt u uw kind direct inschrijven.

Voor de Koningin Beatrixschool en Peuterschool de Peuterhoek kunt u langskomen op Saenredamstraat 4 in Den Haag of belt u 070-3808494. U kunt voor de school vragen naar  Dorine van der Wiel en voor de peuterspeelzaal naar Wendy Vooijs om een afspraak. Voor meer informatie kunt u naar de website van de Koningin Beatrixschool en de Peuterhoek gaan.

Voor de Tamarschool en Peuterspeelzaal Tamarinde kunt langskomen op Fluitenbergstraat 6 in Den Haag of belt u 070-3099066. U kunt vragen naar Jan Boer voor een afspraak op school en voor de peuterspeelzaal vraagt u naar Ellen Oppenhuizen. Voor meer informatie kunt u naar de website van de Tamarschool en Tamarinde gaan.

Wilt u liever door ons gebeld worden om een afspraak te maken? U kunt uw gegevens invullen via het contactformulier van de Beatrixschool en de Peuterhoek of het contactformulier van de Tamarschool en Tamarinde en dan bellen wij u z.s.m. terug!